TAKE A PEAK
[ WEBDESIGN • GRAPHIC EXPEDITIONS • HOSTING ]
GET IN TOUCH

ABOUT

[ TAKE A PEAK Webdesign ]

Ben je op zoek naar een professionele, betaalbare en gebruiksvriendelijke website die niet alleen mooi oogt, maar ook kwaliteit uitstraalt? Zoek dan niet verder, want bij TAKE A PEAK Webdesign ben je aan het goede adres.

Starters, eenmanszaken, kleine ondernemingen, kunstenaars, vzw’s, academici, particulieren en vele anderen, voelen zich welkom en thuis.

Door de interactieve aanpak komen we samen tot een persoonlijke website die volledig bij je past. Naast het maken en opleveren, wordt hij ook degelijk onderhouden.

De websites die TAKE A PEAK Webdesign ontwerpt en ontwikkelt, zijn voorzien van alles wat een moderne en degelijke website nodig heeft. Ze zijn responsief (mobielvriendelijk), performant (snel), veilig (security) en vindbaar (SEO geoptimaliseerd).

Heb je vragen? Aarzel niet ze vrijblijvend te stellen. TAKE A PEAK Webdesign neemt graag de tijd om ze te beantwoorden en je verder te helpen.

TAKE A PEAK Logo TAKE A PEAK orig e1679669220181

EXPLORE

[ Websites ]
Website by Take A Peak David Van Deuren Edrward Hopper

David Van Deuren

Website, meerdere pagina's.
P.1890 1895 05 1

Albert Baertsoen

Oeuvrecatalogus. Meerdere pagina's, databank, filters
Website by Take A Peak Kwekerij Magret

Kwekerij Magret

Eenvoudige website met overzicht van soorten Eucalyptus
[ Logo's ]

SERVICES

PERSOONLIJK

Samen met jou maakt
TAKE A PEAK een website die helemaal bij je past.

BETAALBAAR

Er zijn websites voor ieders budget, via een richtprijs, offerte of in regie (per uur). We kijken samen wat het beste voor je is.

KWALITEIT

TAKE A PEAK biedt kwaliteit, ook in de service na het online gaan. Je website wordt goed onderhouden en vragen worden snel beantwoord. Aanpassingen worden na goedkeuring meteen doorgevoerd.

RESPONSIEF

Je website oogt ook mooi op smartphone en tablet.

SNEL

Je website wordt getest op snelheid en opent binnen enkele seconden.

VEILIG

Je website wordt voorzien van een security programma dat hackers en virussen tegenhoudt. Hij wordt SSL beveiligd en voldoet aan de Privacy en Cookie wetgeving.

SEO

Je website wordt gevonden. SEO en Google Analytics worden volledig geïntegreerd.

DOMEINNAAM

Nieuw of bestaand. TAKE A PEAK zorgt voor de verhuis of aanvraag. Dit geldt ook voor de mailboxen.

OOK

TAKE A PEAK maakt
Facebookpagina
Instagrampagina
Google Mijn bedrijf
Nieuwsbrief
Logo
Visitekaartje
Flyer

TAKE A PEAK onderzoekt ook je huidige domein- en websitecontracten en annuleert al het overbodige.

LET'S START

[ Van kennismaking tot website . Binnen de maand resultaat ]
1

KENNISMAKING

Tijdens een vrijblijvende KENNISMAKING worden de wensen voor de website besproken. TAKE A PEAK maakt een leidraad die als basis zal dienen voor het verdere verloop.

2

RICHTPRIJS

of OFFERTE. Tijdens een vrijblijvende KENNISMAKING worden de wensen voor de website besproken. TAKE A PEAK maakt een leidraad die als basis zal dienen voor het verdere verloop.

3

INFORMATIE

Na goedkeuring van de richtprijs of offerte bezorg je TAKE A PEAK de nodige INFORMATIE: logo, teksten, foto’s. Dit wordt meteen in het ontwerp verwerkt. Als je dit allemaal niet hebt, dan is dit geen probleem. TAKE A PEAK kan veel.

4

ONTWERP

Er wordt gewerkt aan een visueel ONTWERP van een tweetal pagina’s. De stijl (lettertypes, kleuren en buttons) wordt hier bepaald. Dit geeft een idee hoe de website er zal uitzien.

5

GOEDKEURING

Na GOEDKEURING van het ontwerp wordt gestart met de bouw van de website.

6

AANPASSINGEN

Je kan het verloop online volgen. AANPASSINGEN worden meteen doorgevoerd. TAKE A PEAK werkt aan de website tot je helemaal tevreden bent.

7

WEBSITE

Na finale goedkeuring, wordt je WEBSITE voor iedereen toegankelijk gemaakt.

8

SERVICE

Website wordt na oplevering goed onderhouden en vragen worden snel beantwoord. TAKE A PEAK onderzoekt ook je huidige domein- en websitecontracten en annuleert al het overbodige.