REVIEWS

[ Wat schrijven de klanten over TAKE A PEAK Webdesign? ]

De Sperwer Vzw
Leen de Wispelaere
Het was prettig samenwerken met Take A Peak. Als klant kan je rekenen op een brede en professionele ondersteuning (design en vormgeving, websitestructuur, veiligheid, SEO, domein, laadsnelheid etc.). Je wordt persoonlijk benaderd, met aandacht voor de kenmerken van je sector/bedrijf, en krijgt heel snel antwoord op je vragen. Een echte aanrader!
LIFE IS SWEET Hartwafeltjes
Sofie de Wispelaere
Take a Peak kan ik alleen maar aanraden voor wie op zoek is naar een betaalbare topkwaliteit. Heel professioneel, gestructureerd en met oog voor een mooie look & feel. Neemt alle "must haves" en "nice to haves" mee in de opbouw van een website. Ook de nazorg krijgt alle aandacht.
Villa-riad eliksir25
Manuela De Meester
Hilde heeft de kunst en de fijngevoeligheid om een site te bouwen vol subtiliteit, esthetiek en heel efficiënt. Ik raad TAKE A PEAK warm aan voor de mensen die een nieuwe site willen. Het is ook een plezier om met Hilde samen te werken. Ze is heel reactief en heeft een luisterend oor zodat de uitstraling van je site perfect bij jou past. Wij krijgen enorm veel positieve reacties voor onze nieuwe site "Made with a ❤ by TAKE A PEAK".
Hypnose / Hypnotherapie
Katrien de Winne
Hilde voelt in haar werk zeer goed aan wat voor jou belangrijk is bij een website. Precies dat laat ze uitstralen op je website. Elke update, verandering wordt snel en correct uitgevoerd. Een blijvende opvolging. Hilde kent haar vak als geen ander. Fijne samenwerking!
Grade Restaurant
Cathy De Ganck
De samenwerking met TAKE A PEAK verloopt zeer professioneel. Na het uitwisselen van ideeën krijgt alles vorm in een sterk grafisch design. De uitstraling van jouw bedrijf en de huisstijl worden consistent doorgevoerd. De teksten krijgen een zeer overzichtelijke lay-out en er wordt aangeraden om enkel relevante informatie te delen. Verder is er veel aandacht voor SEO, voor de snelheid waarmee de site opent en is er een grondige check-up van de werking van de site, bv bij gebruik van links etc. Kortom TAKE A PEAK is een AANRADER!
Ecoheat Belgium
Andy Stasseyns
Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde. Ik ben zeer tevreden! Mooie website, heel vriendelijk, een vlotte samenwerking.